13 Ağustos 2009 Perşembe

Vodafone Teknosa Kampanyası



Vodafone'dan 3G Mobil Modem ve 1.000 TL'lik Teknosa indirim çeki hediye!

Kampanyaya özel 1 GB ve 5 GB'lık internet paketi abonesi olanlara hem 3G Mobil Modem, hem de 1.000 TL'lik Teknosa indirim çeki hediye. İndirim çekinizle Teknosa'dan dilediğiniz masaüstü, laptop ya da netbook'a sahip olabilirsiniz.

Vodafone Cep Merkezleri'ne gidip kampanyaya özel paketlerden biriyle kampanyaya dahil olduğunuzda, mobil modem cihazınız ve Teknosa'larda geçerli 1.000 TL'lik indirim çekiniz size teslim edilecektir. Bu indirim çekini dilediğiniz Teknosa mağazasında dilediğiniz bilgisayarı almak için kullanabileceksiniz!

Hediye K3715 HSUPA 7.2/2.0 Mbps Mobil Modem cihazı hakkında detaylı bilgi için tıklayın.

Ücretlendirme
1 GB'lık paket fiyatı 65 TL, 5 GB'lık paket fiyatı 75 TL'dir. Bu tutar faturada Data Paketi + Cihaz Taksit Bedeli olarak yansıtılmaktadır. Paket fiyatlarına KDV (%18) ve ÖİV (%5) dahildir.

Esaslar
Vodafone Teknosa Kampanyası Esasları

* Kampanya kapsamında seçilen paketin aylık ödemeleri ilk 12 aylık sürede kampanyada geçerli olan kredi kartları ile yapılacaktır. 13. aydan itibaren aylık paket ücreti abonenin faturasına yansıtılmak suretiyle aboneden ayrıca tahsil edilecektir.
* Kampanya kapsamında sadece Yapı Kredi Bankası Worldcard, Fortis World Card, Vakıf World Card ve Anadolu Word Card veya Garanti Bankası Bonus Card, Garanti Bankası Shop&Miles Card, Garanti Bankası American Express Card, Denizbank Bonus Card, TEB Bonus Card veya Şekerbank Bonus Card kredi kartları geçerlidir; abone bu bankalara ait kredi kartı olmaması durumunda kampanyadan yararlanamayacaktır.
* Kampanya kapsamında aboneden tahsil edilen aylık paket ücretleri abonelerin faturalarında aylık paket ücreti ve cihaz taksit bedeli olarak iki farklı kalemde gösterilir.
* Abonelerin yeni abone olmaları durumunda kampanyaya giriş anlık olup, ilk girişlerde data paketinin ücret ve kullanım kapasitesi ilk fatura döneminin kalan gününe göre hesaplanıp"eşit olarak bölünmüş" kullanıma sunulur; cihaz taksit bedeli tutarında bu şekilde bir uygulama yapılmayacaktır. Mevcut abonelerin kampanyaya girişleri dönem sonu itibariyle olacaktır.
* Aboneler, seçtikleri taahhüt tutarı karşılığı bedava verilen veri miktarını aşmaları durumunda her 100 MB'lık kullanımları karşılığında 5 TL (KDV-%18 ve ÖİV-%5) ödemekle yükümlü olup aboneler bu durumda ilgili fatura dönemi içinde yapacakları veri kullanımlarından dolayı en fazla 100 TL (KDV-%18 ve ÖİV-%5) ücret ödeyeceklerdir,bu tutara aylık cihaz taksidi bedeli dahil değildir.
* Abonelerin SMS ve/veya ses kullanımları ve/veya bu paket haricinde eş zamanlı olarak kullanabilecekleri mobil internet paketleri kullanımları faturada ayrıca ücretlendirilecektir.
* İlgili kanun maddeleri gereğince; bir kereye mahsus ilk abonelik tesisi için Özel İletişim Vergisi (ÖİV), Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Ruhsat ücreti aboneden alınır. Hattın kullanımından doğan Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu kullanım ücreti abone tarafından ödenecektir. Abonenin hattını kullanmaması veya kendi isteği ile tekrar kullanmak üzere kapatması durumlarında tüm aylık bedeller abonenin faturasına yansıtılır.
* Vodafone yayınladığı abonelik paketleri, mobil internet paketleri ve avantajlarının geçerlilik tarihlerinde ve / veya ücretlendirmelerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Kampanya kapsamında aboneye bedava sağlanan 1 GB data miktarı Hesaplı Internet Paketleri - 1 GB'lık paket, 5 GB data miktarı Hesaplı Internet Paketleri - 5 GB'lık paketleri ile aynı özellikleri taşımaktadır. Hesaplı Internet Paketleri - 1GB'lık paket ve Hesaplı Internet Paketleri - 5 GB'lık paket tarife ve kullanım bilgilerine internet (vodafone.com.tr) vb. mecralardan ulaşılabilir.
* Abonelerin bu paketleri 3G network'ünde kullanmaları durumunda 7.2 Mbps'ye kadar hız ile hizmet verilir.
* 1 GB'lık paket için adil kullanım miktarı 2,4 GB, 5 GB'lık paket için adil kullanım miktarı 6 GB olarak belirlenmiştir. Aboneler adil kullanım miktarını aşmaları durumunda fatura dönemi sonuna kadar 128 kbps'ye kadar olan hızla faydalanabilirler.
* Bireysel müşteri numarasına bağlı en fazla 3 abonelik (GSM numaraları) aynı anda kampanyadan yararlanabilir.
* Abonelerin herhangi bir bireysel veya kurumsal ses tarifesi seçme zorunluluğu bulunmamaktadır.
* Kampanya stoklarla sınırlıdır.
* Aboneliğini 3G'ye açtırmayan aboneler mevcut data altyapısını (2G/EDGE) kullanacaklardır.
* İşbu kampanya kapsamında aboneye Vodafone tarafından ücretsiz olarak temin edilen mobil modem ürünü hiçbir şekilde iade edilerek başka bir ürünle değiştirilemez ve/veya bedeli istenemez ve/veya daha yüksek bedelli indirim çeki talep edilemez.
* Abonenin tarife kapsamında kazandığı aylık 1 GB'lık veya 5 GB'lık data kullanımı üçüncü şahıslara transfer edilemez.
* İlgili paketin bedeline satın alınan içerik ücretleri dahil değildir. İçerik hizmetleri ayrıca ücretlendirilir.
* İlgili fatura dönemi içerisinde 1 GB'lık Paket ve 5 GB'lık Paket dahilinde kullanılmayan kapasite (MB/GB miktarı) bir sonraki aya devretmez.
* Seçilen paketleri sadece yurt içinde geçerlidir. Yurtdışı kullanımlarda standart roaming tarifesi geçerli olur.
* SMS kullanımları abonelerin bulunduğu tarife üzerinden ayrıca ücretlendirilecek olup, Uluslararası SMS gönderimleri için yurtdışı SMS ücretleri geçerlidir.
* Dönem içerisinde yapılan iptal işlemleri fatura kesim tarihinde gerçekleşir, abone iptal işlemi yaptığında fatura kesim tarihine kadar hizmetten yararlanmaya devam edip servis ücretini öder.
* Aboneler kampanya süresince seçtikleri paketi değiştiremezler.
* Bir GSM numarası sadece bir kere kampanyadan yararlanabileceklerdir.
* Bireysel müşteri numarasına bağlı en fazla 3 abonelik (GSM numaraları) aynı anda kampanyadan yararlanabilir.
* Kampanya kapsamında verilen K3715 HSUPA Mobil Modem cihazı Vodafone SIM kartlarıyla sorunsuz çalışmaktadır.
* Kampanya 05 Ağustos 2009-30 Eylül 2009 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

Hediye İndirim Çeki Kullanım Esasları

* Kampanya kapsamında verilecek indirim çeki sadece Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş. mağazalarında, minimum 1 adet bilgisayar (Desktop PC, notebook, netbook) alımlarında geçerlidir. Bilgisayar tutarı indirim çeki tutarından düşük ise, abone kalan tutar için herhangi bir ürün alımı yapabilir.
* İndirim çeki tek kullanımlık olup bölünerek kullanılamaz; bakiyesi için para üstü, hediye çeki vb talep edilemez.
* İndirim çeki Teknosa shop-in-shop mağazalarında, Teknosa içerisindeki shop-in-shop mağazalarında, Teknosa internet satış mağazasında ve/veya çağrı merkezinden yapılacak satışlarda kullanılamaz.
* Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş. yetkililerinin kaşe ve imzasını taşımayan indirim çekleri geçersizdir.
* İndirim çeki karşılığında nakit ödeme yapılamaz, nakde çevrilemez, önceki satın almaların taksit ödemelerinde kullanılamaz.
* İndirim çeki kontör alımlarında kullanılamaz.
* İndirim çekinin kaybedilmesi halinde Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş., Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ve Vodafone Teknoloji Hizmetleri A.Ş.'nin hiçbir sorumluluğu yoktur.
* İndirim çeki hamiline düzenlenmiş olup çeki ibraz eden kişi hak sahibidir.
* İndirim çekinde yazan miktara KDV dahildir.
* İndirim çeki kampanya ve indirimli ürünlerle birleştirilemez.
* Abone tarafından Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş.'den satın alınan ürünün indirim çeki tutarından fazla olması durumunda aradaki fark tüketici tarafından ilgili Teknosa bayisine ödenecektir.
* Ürün faturası, indirim çeki tutarı kadar eksik verilir.
* İndirim çekinin son kullanma tarihi 31/12/2009'dur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder