13 Ağustos 2009 Perşembe

iPhone 3G Vodafone Cep Posta servisinde

Vodafone'un servisi "Vodafone Cep Posta", iPhone kullanıcılarına e-postalarını anında okuyup cevaplandırma, ajanda ve telefon rehberlerine erişme imkanı sağlıyor

Vodafone'un ilk 4 ay ücretsiz sunduğu ve Türkiye'nin ilk iPhone 3G uyumlu servisi "Vodafone Cep Posta", iPhone kullanıcılarına e-postalarını anında okuyup cevaplandırma, ajanda ve telefon rehberlerine erişme imkanı sağlıyor.
Vodafone Cep Posta servisi zengin HTML desteği ile e-postaların, Microsoft Word, Excel, PowerPoint, PDF, JPEG ve IWork dosyalarının masaüstündeki gibi görünmesini sağlayarak farklı bir mobil internet deneyimi yaşatıyor.
Kullanıcılara kendi alan adı ve e-posta adresini kullanma imkanı sağlayan servis, dokunmatik arayüzü ile toplantı taleplerini tek dokunuşla iPhone 3G üzerinden yönetme olanağı sağlıyor.
Vodafone Cep Posta servisi, gönder-al yapmadan maillerin otomatik olarak telefona düşmesini sağlayan "Push Email" özelliği sayesinde e-posta, ajanda ve telefon rehberi bilgilerini anında iPhone'a taşıyor. Servis, iPhone 3G kullanıcısı Vodafone abonelerine ilk 4 ay ücretsiz olarak sunuluyor. Ayrıntılı bilgi için vodafonecepposta.com sitesi ziyaret edilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder